2006/05/20

Hard Rock

Så har det hänt. Jag trodde faktiskt aldrig detta om mig. Jag skriver faktiskt om Eurovision Song Contest. Som om man inte fick nog i alla tidningar och tv-kanaler vare sig man vill eller inte. Men den här gången är det faktiskt befogat. Den här gången är ju faktiskt det bästa bidraget någonsin hittills med. Hallelujah.

Efter att ha sett en helt ok thriller med Clint Eastwood (för andra gången märkte jag halvvägs in) slog jag mig ner framför min alldeles nyinköpta (och faktiskt fullt fungerande) dator för att spela i en kvart eller så med en nygjort karaktär i World of Warcraft. Och så träffade jag en polare. Och så drog vi till den forna herrgården Scholomance. Och så blev klockan 6 på morgonen. Fuck me.

Nu skall jag sova. En massa. God natt (motsv).

2006/05/08

Weeeeee!

Det finns ett antal uttal för Nintendos nya konsol som kommer bli den största Revolutionen i spelhistorien sedan NES introducerades med sin totala inriktning mot spel. Själv säger jag "Weeee!" medans man även kan tänka sig "Wij", "Vi" eller det avsedda "We". I vilket fall som helst var det länge sedan jag såg fram emot något lika mycket som denna artefakt av digital njutning.

Sony och Micro$oft sade du? Heh...

Tack förresten, Lars, för att du återupplivade mitt intresse för pinball. Hade glömt hur fantastiskt det faktiskt är. Det är inte omöjligt att jag startar en arkadhall (just en sådan underbar förteelse som inte finns i Sverige längre) om jag inte kommer på något annat att göra om tre år.